به گزارش خبرگزاری مهر، اولین دوره جشنواره بین المللی نگارش یادداشت راهبردی (رهنامه نویسی) در اواسط بهمن ماه ۱۳۹۸ و همزمان با سالروز صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توسط مقام معظم رهبری، امام خامنه ای مدظله العالی برگزار خواهد شد.
این جشنواره در پنج بخش «فرهنگ»، «رسانه و تبلیغ (اقناع افکار عمومی در مواقع بحرانی)»، «مشارکت سیاسی و جایگاه مردم در جمهوری اسلامی (انتخابات پیش رو)»، «دیپلماسی عمومی انقلاب اسلامی»، «مکتب حاج قاسم سلیمانی» و بخش ویژه ی «گام دوم ماندگاری انقلاب اسلامی» برگزار خواهد شد. علاقه مندان اهل قلم و اصحاب رسانه میتوانند یادداشتهای راهبردی خود در هر یک از بخشهای فوق را حداکثر تا ۱۲ بهمن ماه به ایمیل engcac@gmail.com و یا وب سایت www.kssi.ir و یا www.karimeh.com ارسال نمایند.
بنابر اعلام دبیرخانه جشنواره، در دوره اول برگزاری جشنواره بین المللی یادداشت راهبردی (رهنامهنویسی)، مقاله یادداشتهای ارسالی با حجم نوشتاری ۱۵۰۰ تا دو هزار کلمهای ارسالی به ایمیل اعلام شده در جشنواره شرکت داده خواهد شد.
هم چنین، در نظر گرفتن ساختار نوشتاری معین و متناسب با ماهیت یادداشت راهبردی و رهنامه نویسی، معیار بسیار مهمی برای ارزیابی یادداشتهای دریافتی از سوی دبیرخانه جشنواره خواهد بود. لذا هر مقاله- یادداشت راهبردی (رهنامه) باید سه بخش داشته باشد:
۱ مقدمه: شامل نگارش یک خلاصه از اصل مسأله (۳۰۰ تا ۴۰۰ کلمه)
۲ تبیین و تحلیل مسأله (۹۰۰ تا ۱۱۰۰ کلمه) شامل: تحلیل، ارتباط با منافع ملی و گزینههای راهبردی
۳ راهکارهای سیاستگذارانه (۳۰۰ تا ۵۰۰ کلمه) شامل «توصیه برای تصمیمگیر و سیاستگذار» و «نحوه اجرا و عملیاتی کردن توصیه انتخاب شده»
یادداشتهای رسیده به دبیرخانه جشنواره، بنا به تشخیص و تأیید شورای پژوهش اندیشکده و هیأت داوری جشنواره، مشمول اهدا لوح، هدیه و تندیس جشنواره شده و در قالب کتاب و یا در شماره فوق العاده «رصدنامه تحولات راهبردی بین الملل» به چاپ خواهند رسید.
نظر شما